Novým trénerom Evertonu bude Koeman

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 12:47 • 2 min
Novým trénerom Evertonu bude Koeman

LONDÝN - Anglický futbalový klub FC Everton povedie v sezóne 2016/2017 holandský kormidelník Ronald Koeman. Informáciu priniesol britský portál Sky Sports.

slovakia

left justify in out

Aktuálny zamestnávateľ Holanďana FC Southampton by mal za jeho odchod ku konkurencii zinkasovať päť miliónov libier. Informáciu o jeho prestupe priniesli v sobotu holandské médiá, ktoré citovali Koemanovho agenta Roba Jansena. Päťdesiattriročný tréner má u "The Toffees" nahradiť Roberta Martineza, ktorého vedenie klubu vyhodilo po nepresvedčivých výsledkoch.

 

Everton má pre Koemana pripravený ročný plat približne vo výške šesť miliónov libier a na letné prestupy dostane 100 miliónov libier. Holandský kormidelník odtrénoval v Southamptone tri sezóny, v sezóne 2015/2016 vybojoval šiestym miestom miestenku v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies