Novým singlom rapperky Iggy Azalea bude skladba Beg for It

NETKY.SK • 12 Október 2014, 10:34 • 2 min
Novým singlom rapperky Iggy Azalea bude skladba Beg for It

BRATISLAVA - Novým singlom austrálskej rapperky Iggy Azalea bude skladba Beg for It. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informovala interpretka.

slovakia

left justify in out

Nahrávka bude jednou zo šiestich nových skladieb, ktoré sa majú objaviť na reedícii interpretkinho debutového albumu The New Classic (2014). Dvadsaťštyriročná Azalea ho má vydať pod názvom The New Classic: Reclassified do konca roka. Na novej skladbe bude hosťovať aj dánska speváčka Mo.


Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa narodila v Sydney, no ako šestnásťročná sa presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila na portáli YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Zo spomínanej debutovej štúdiovky The New Classic pochádzajú napríklad single Fancy a Black Widow. Prvý z nich vyhlásil magazín Billboard za pieseň leta.
Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies