Muž zobral peniaze na zateplenie domu, prácu však nevykonal

NETKY.SK • 21 Január 2019, 16:31 • 2 min
Muž zobral peniaze na zateplenie domu, prácu však nevykonal

NITRIANDSKE RUDNO - Obvineniu z prečinu podvodu čelí 30-ročný muž z Topoľčian. Ten ešte vlani zobrať od 52-ročnej ženy z okresu Prievidza peniaze na zateplenie fasády rodinného domu, práce však doposiaľ nevykonal.

slovakia

left justify in out

Informovala v pondelok trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. "Obvinený ešte v apríli minulého roka uzavrel s 52-ročnou ženou ústnu dohodu, na základe ktorej mal vykonať zateplenie fasády rodinného domu a urobenie fasády za sumu 4900 eur. Poškodená mu vyplatila 2650 eur ako zálohu na nákup materiálu," opísala Antalová.

 

Polícia upozorňuje seniorov na rastúci počet podvodov pred Vianocami​

 

Muž však podľa nej do dnešného dňa prácu nevykonal a poškodenej peniaze nevrátil. "Poškodenú týmto skutkom uviedol do omylu a na jej úkor sa obohatil o sumu 2650 eur. Za uvedený skutok zákon ukladá trest až na dva roky," dodala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies