Novým majiteľom West Bromwichu sa stal čínsky podnikateľ Kuo-čchuan Laj

NETKY.SK • 5 August 2016, 10:30 • 2 min
Novým majiteľom West Bromwichu sa stal čínsky podnikateľ Kuo-čchuan Laj

WAST BROMWICH - Vedenie anglického futbalového klubu West Bromwich Albion v piatok oznámilo, že súhlasilo s jeho predajom v prospech čínskeho podnikateľa Kuo-čchuan Laja. Informáciu priniesla oficiálna webstránka.

slovakia

left justify in out

Zainteresované strany sa na predaji dohodli už 24. júna. Od tohto dňa však čakali na priebeh schvaľovacieho procesu v Číne, a preto obchod oficiálne zverejnili až v piatok. "Je mi cťou a zároveň potešením, že som dostal šancu stať sa novým majiteľom tohto skvelého klubu. Medzi moje bezprostredné priority bude patriť stabilizácia klubu ako aj rešpektovanie jeho dedičstva. Nemám záujem robiť rozsiahle zmeny," uviedol Kuo-čchuan Laj v oficiálnom stanovisku.

 

Po štrnástich rokoch odchádza z pozície doterajšieho šéfa Jeremy Peace: "Verím, že táto dohoda spraví náš Albion ešte silnejším a bude stavať na vybudovaných základoch, ktoré boli dominantou pokroku nášho klubu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies