Novou britskou veľvyslankyňou na Slovensku bude S. Montgomery

NETKY.SK • 10 Jún 2011, 09:39 • 2 min
Novou britskou veľvyslankyňou na Slovensku bude S. Montgomery

Novou britskou veľvyslankyňou na Slovensku bude S. Montgomery

slovakia

left justify in out

img

Novou veľvyslankyňou Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku bude Susannah Montgomery. Oficiálne do úradu nastúpi koncom augusta 2011. Veľvyslankyňa prichádza po veľvyslancovi Michaelovi Robertsovi, ktorý odišiel z diplomatickej služby.
      Montgomery nastúpila do diplomatickej služby v roku 1995. Pracovala na rôznych pozíciách. Okrem iného v Moskve, pri OSN v New Yorku, naposledy ako riaditeľka pre komunikáciu na britskom veľvyslanectve v Paríži.
      "Som potešená, že sa vraciam do krajiny, ku ktorej prechovávam nielen hlbokú náklonnosť, ale aj obdiv za to, čo dosiahla. Vzťahy medzi Britániou a Slovenskom sa neustále upevňujú a preto sa teším, ako budem robiť všetko, čo je v mojich silách, aby sa rozvíjali aj naďalej," povedala Montgomery pri svojom vymenovaní do funkcie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies