Novinka od Lenny je plná letnej melódie a navyše s chytľavým refrénom

NETKY.SK • 9 Júl 2019, 11:16 • 2 min
Novinka od Lenny je plná letnej melódie a navyše s chytľavým refrénom

BRATISLAVA - Lenny prichystala pre svojich fanúšikov na leto novú pieseň. "Lovers Do" okrem iného sprevádza aj zaujímavý videoklip. Lenny postupne odhaľuje jednotlivé skladby k druhému albumu, na ktorom ešte momentálne pracuje.

slovakia

left justify in out

Lovers Do pojednáva o rozpade vzťahu, aj keď prekvapivo optimistickou formou. "Pochovávam v nej niečo, čo už je dávno mŕtve, ale pesnička je sama o sebe taká veselá, že vám neostane nič iného, než tancovať," popisuje Lenny, ktorá spája dokopy pop, elektrickú hudbu a indie rock.

 

img

 

Podľa jej slov ide presne o ten typ skladby, ktorý plánovala vydať na leto. "Páči sa mi, že je tak odľahčená, ľudia by sa pri jej počúvaní mali baviť. Keď priniesol gitarista Marcel Procházka na skúšku s kapelou jej demoverziu, skákala som radosťou. Okamžite som vedela, že to je pieseň pre mňa," uviedla Lenny.

 

Aj videoklip prekvapí zábavným spracovaním. Lenny ho s tímom odišla koncom mája nakrútiť do Poľska. "Naším cieľom bolo vytvoriť akýsi road movie s jednoduchou zápletkou a osobitým 'tarantinovským' imidžom. Nakrúcanie bolo veľmi náročné, za tri dni sme naspali asi len päť hodín. Ale som presvedčená, že výsledok za to stojí," doplnila.  

 

img

 

Na jeseň čaká speváčku klubové turné po Českej republike. Na "Lovers Tour" sa predstavia v priebehu novembra v piatich mestách, kde pripomenú hity z piatimi Andělmi oceneného debutového albumu Hearts, zároveň predstavia aj novinky z chystanej druhej štúdiovky.

 

 

"Minuloročný koncert vo Forume Karlín bol pre mňa veľký kariérny míľnik a splnený sen. Dostala som teraz však chuť pocítiť prítomnosť ľudí zase úplne zblízka, veľmi osobne, ako to bolo predtým. Žiadne veľké efekty, len svetlá, mikrofón, piano, ľudia a ja," hovorí o koncertoch.  

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona