Nové vedenie Policajného zboru má byť známe do dvoch týždňov

NETKY.SK • 12 Apríl 2012, 06:33 • 2 min
Nové vedenie Policajného zboru má byť známe do dvoch týždňov

Nové vedenie Policajného zboru má byť známe do dvoch týždňov - Politika Nové vedenie Policajného zboru by mohlo byť podľa ministra vnútra Roberta Kaliňáka známe v priebehu niekoľkých dní, možno dvoch týždňov. Nie je dôvod sa nejako extrémne ponáhľať, pove

slovakia

left justify in out

img

Nové vedenie Policajného zboru by mohlo byť podľa ministra vnútra Roberta Kaliňáka známe v priebehu niekoľkých dní, možno dvoch týždňov. "Nie je dôvod sa nejako extrémne ponáhľať," povedal po dnešnom rokovaní vlády. 
      "Ja si myslím, že situácia nie je v takej núdzi, ako je napríklad Daňové riaditeľstvo alebo iné úrady, ktoré prežívajú svoje najhoršie obdobia. Polícia v tomto prípade funguje," skonštatoval. Ako však poznamenal, jeho predstava spočíva v tíme, s ktorým spolupracoval štyri roky počas svojho prvého pôsobenia vo funkcii ministra vnútra. 
      Či by sa na čelo Policajného zboru mal vrátiť Ján Packa, nechcel šéf rezortu zatiaľ potvrdiť ani vyvrátiť, pripustil však, že je to jedna z možností. "Nemôžem to predpokladať, lebo sme ešte takú tímovú diskusiu nemali," uzavrel s dôvetkom, že chce, aby na čele polície stáli osvedčení a skúsení dôstojníci.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies