Nové DVD Majka Spirita pokrstili jeho rodičia

NETKY.SK • 25 Apríl 2012, 06:37 • 2 min
 Nové DVD Majka Spirita pokrstili jeho rodičia

Nové DVD Majka Spirita pokrstili jeho rodičia - Celebrity Hudobný film Majka Spirita s názvom Nový človek - live pokrstili v utorok 24. apríla jeho vlastní rodičia.

slovakia

left justify in out

img

Hudobný film Majka Spirita s názvom Nový človek - live pokrstili v utorok 24. apríla jeho vlastní rodičia. "Sme veľmi radi, že si Michal pozval práve nás. Je to od neho veľmi pekné a sme na neho pyšní," uviedla na kinopremiére Eva Dušičková. "Novému človeku želám, aby ho počúvalo a pozeralo čo najviac ľudí, aby sa mu chceli podobať a aby ho nasledovali. S novým človekom bude náš svet určite krajší a lepší," dodala.

Interpretova matka pritom nezabudla podotknúť, že album má čo povedať aj staršej generácii. "Nehovorím iba o nás dvoch, ale aj o našich susedoch, známych a všetkých, ktorí majú toľko rokov, koľko my. Tí, čo tento album poznáte viete, že to nie je iba obyčajné hudobné CD, ale aj isté posolstvo," spresnila počas krstu. V rozhovore pre agentúru SITA svoju myšlienku ešte rozvinula: "Sme hrdí, že hip-hop a rap povýšil na niečo iné. Dosiaľ bolo u väčšiny verejnosti zaužívané, že tieto žánre sú najmä o vulgarizmoch. Príjemne nás preto prekvapilo a potešilo to, čo urobil."

Krst albumu Nový človek, ktorý bol vysielaný online na jednej zo sociálnych sietí, si podľa oficiálnych štatistík pozrelo viac ako 10-tisíc ľudí. V rámci neho sa na pódiu predstavili mená ako Rytmus, Ego, H16, Samuel Tomeček s kapelou Milkshejk , DJ Grimaso, DJ Vec, či Vierka Ayisi a Ladylicious.

Majk Spirit pôsobí na slovenskej scéne od roku 2000. Do povedomia sa dostal ako člen bratislavskej skupiny H16, podpísaný je pod EP nahrávkou Jednašestka ftvojom klube (2004) a štúdiovými albumami Kvalitný materiál (2006) a Čísla nepustia (2008). Ako sólový interpret debutoval albumom Nový človek, ktorý vyšiel v novembri 2011. Na krste tejto nahrávky vo februári 2012 si za viac ako osemtisíc predaných kópií prevzal platinovú platňu. Rapper s občianskym menom Michal Dušička triumfoval koncom februára na 14. ročníku ankety Slávik v kategóriách Objav roka a Videoklip roka (za videoklip ku skladbe Hip-Hop). Dvadsaťsedemročný rodák z Bratislavy pred pár dňami zverejnil videoklip k ďalšiemu singlu s názvom Ženy treba lúbiť.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies