Nová zápasnícka organizácia: Rizin Fighting Federation

NETKY.SK • 9 Október 2015, 15:46 • 2 min
Nová zápasnícka organizácia: Rizin Fighting Federation

TOKIO - Prvá oficiálna tlačová konferencia novej organizácie sa konala v Tokiu. Popri hlavnom predstaviteľovi Nobuyuki Sakakibara, ktorý je bývalý šéf Pride FC tam bol aj Emelianenko a prezident Bellatoru Scott Coker. Nová organizácia sa bude volať Rizin Fighting Federation, no naj očakávanejšiu informáciu ešte nepotvrdili. Emelianenkov súper je ešte stále neznámi.

slovakia

left justify in out

Ale aspoň potvrdili zápas Kazushi Sakuraba vs Shinya Aoki, ďalej MMA debut Gabi Garcia a zápas bude mať aj Rena Kubota. Garcia je 9 násobná majsterka sveta v Brazilskom Jiu Jitsu. Kubota zasa nádejná mladá 24 ročná zápasníčka, ktorá trénuje kick box a shoot box. Jej skóre je 23-5-1. Sily si už zmerala s viacerými zápasníčkami z UFC. Zápasila s Jessicou Penne s ktorou prehrala na rozhodnutie rozhodcov, a proti Seo Hee Ham proti ktorej sa jej podarilo vyhrať.

 

Rizin Fighting Federation nebude klasicky jednodňová akcia, ale súťažiť sa bude dva dni a to v 29 až 31 decembra v Saitama Super Aréne. Potvrdilo sa ďalej aj to, že zápasiť sa bude v ringu a nie v octagone. Pravidlá budú tiež verné Pridu. Zápasníci nebudú môcť používať lakte, ale zasa na ležiaceho súpera sa bude môcť útočiť aj s kopmi na hlavu.

 

A to s kolenami aj futbalovými kopmi. Rizin Fighting Federation bude spolupracovať s Bellator FC, KSW, Jungle Fight, BAMMA a s King of Kings. Na ich akciách môžu zápasiť zápasníci Bellatoru a priami prenos sa bude dať sledovať na Spike TV. Komentátori budú tiež známe mená z Bellatoru a to Sean Grande a Jimmy Smith.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies