Nová upútavka pre PS5 hry potvrdzuje, kedy môžeme očakávať remaky Silent Hill 2 a Metal Gear Solid 3

NETKY.SK • 5 Január 2024, 11:48 • 2 min
Nová upútavka pre PS5 hry potvrdzuje, kedy môžeme očakávať remaky Silent Hill 2 a Metal Gear Solid 3

Stále sme vo veku remakov. Môžeme síce napísať, že by sme dali prednosť pôvodnej IP, ale keď si to uvedomíme, ako dobre sa to podarilo napríklad remake Resident Evil 4, nemáme zas až toľko proti remakom. Dúfajme, že remake Silent Hill 2, ktorý vytvoril tím Bloober, si rovnako dobre, rovnako ako Metal Gear Solid Delta, čo bude nová verzia Metal Gear Solid 3. Neboli sme si istí, kedy môžeme očakávať, ale spoločnosť Sony zverejnila náhľad svojich chystaných her pro PS5 v roku 2024 a obe sú medzi nimi. Pozrite sa na trailer nižšie!

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Sony navyše vytvorila na oficiálnych stránkach PlayStation špeciálnu stránku pre tituly, ktoré budú (také) debutovať na PS5 v roku 2024 a ktoré sú uvedené v traileri. Nájdete tu tituly ako Final Fantasy VII Rebirth, Prince of Persia: The Lost Crown, Suicide Squad: Kill the Justice League, Stellar Blade, The Last of Us Part II Remastered, Dragon's Dogma 2, Rise of the Ronin a samozrejme dva spomínané remaky v titulku. V komentároch k videu mnohí predpovedajú PS5 silný rok, aj keď sa väčšinou jedná o multiplatformné tituly. Čo si po zhliadnutí traileru myslíte vy?

 

Remake Silent Hillu 2 bol oznámený už na jeseň 2022, hoci ešte predtým bolo z únikov a zasvätených informácií naznačené, že na novej verzii pracuje poľský tím Bloober Team, známy vďaka Layers of Fear a ďalším hororovým hrám. Potom, ku koncu minulého roka, vývojári potvrdili, že práce sú v tichosti, ale v plnom prúde, takže nie je potrebné sa obávať, že sa na viac ako rok odmlčali, pretože sa s projektom vyskytol nejaký problém.

 

A v máji 2023 bol predstavený remake Metal Gear Solid 3, na ktorom pracuje spoločnosť Konami Digital Entertainment a ktorý pod názvom Metal Gear Solid Delta dorazí na PC, PS5 a Xbox radu X/S v roku 2024. Vlani sme sa dočkali gameplay trailera, v ktorom sme mohli obdivovať, ako je klasika vďaka Unreal Enginu 5 znova oživená.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SONY, IGN, KONAMI, Foto: PlayStation / Youtube
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies