Norimberskú legendu Schäfera degradovali

NETKY.SK • 30 September 2014, 09:24 • 2 min
Norimberskú legendu Schäfera degradovali

NORIMBERG - Po sobotňajšom tréningu futbalistov 1. FC Norimberg sa dlhoročný brankár tohto nemeckého tímu Raphael Schäfer od trénera Valériena Ismaela dozvedel, že medzi troma žrďami bude v hierarchii až trojkou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný gólman doplatil na nevydarený vstup mužstva do II. bundesligy 2014/2015. Prednosť odteraz budú dostávať o štrnásť rokov mladší Patrick Rakovsky alebo Samuel Radlinger. "Tá správa ma úplne šokovala. Ak tak však rozhodol tréner, nezostáva iné len to akceptovať. Viac k tomu nemám čo povedať," skonštatoval pre Bild skúsený brankár, ktorý pôsobil v Norimbergu v rokoch 2001 - 2007 a do klubu sa znova vrátil po jedinej sezóne (2007/2008) v Stuttgarte. 

 

V pondelok 1. FCN už s brankárom Rakovským v základnej zostave zdolal v 8. kole druhej najvyššej nemeckej súťaže 1. FC Kaiserslautern 3:2. Slovenský reprezentant Jakub Sylvestr hral do 78. minúty. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies