Krásna princezná sa zasnúbila so známym americkým šamanom

NETKY.SK • 7 Jún 2022, 19:57 • 2 min
Krásna princezná sa zasnúbila so známym americkým šamanom

OSLO – Nórsky kráľovský dvor v utorok oznámil zasnúbenie princeznej Märthy Louise s jej americkým priateľom Durekom Verrettom, samozvaným šamanom a známym guru ľudí zo šoubiznisu. Jeho služby vyhľadáva napríklad aj oscarová herečka Gwyneth Paltrowová, informovala agentúra AFP.

slovakia

left justify in out

Märtha Louise, ktorá je štvrtá v nástupníctve na nórsky kráľovský trón - za svojím bratom princom Haakonom a jeho deťmi -, sa už dávnejšie vzdala väčšiny svojich oficiálnych titulov a povinností, aby sa mohla venovať svojim súkromným aktivitám.

 

 

Princezná je totiž nadšencom „alternatívnych terapií“ a v Škandinávii má povesť výstrednej osoby - okrem iného aj pre to, že tvrdí, že komunikuje s anjelmi, čo považuje za dar, ktorý sa snaží zdieľať prostredníctvom rôznych kurzov a kníh. Märtha Louise má tri dcéry z predchádzajúceho manželstva s nórskym spisovateľom Arim Behnom, ktorý v decembri roku 2019 spáchal samovraždu. Pár sa rozviedol ešte v roku 2016.

 

 

Svoj vzťah s Verrettom (47), známym aj pod prezývkou Shaman Durek, potvrdila princezná v roku 2019. Nórske médiá označujú tohto Američana za podvodníka a mnoho Nórov nesúhlasí so vzťahom princeznej s Verrettom, pričom ho označujú za šarlatána.

 

Možno vás zaujme: Britská kráľovná sa nezúčastní ďakovnej bohoslužby! Nedovolí jej to zdravotný stav

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona