No Name sa tešia na slovenských fanúšikov

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 12:04 • 2 min
No Name sa tešia na slovenských fanúšikov

BRATISLAVA - Slovenská kapela No Name sa teší na koncerty, ktoré sa budú konať 20. apríla v Bratislave a o štyri dni neskôr v Košiciach.

slovakia

left justify in out

Pôjde o jediné vystúpenia na Slovensku v rámci aktuálneho turné. "Česká časť turné zatiaľ dopadla parádne. Všade bolo plno. Doteraz sme odohrali sedem koncertov. Ľudia, ktorí na nás chodia, poznajú texty, melódiu, sú to tí najvďačnejší fanúšikovia, pretože nás uvidia z vlastného rozhodnutia a nie ako súčasť nejakého festivalu. Preto sa im odvďačujeme tým, že na každé turné vytvárame jedinečný koncertný program, ktorý ožije len a len pre dané turné. Momentálne nás čakajú dva koncerty doma na Slovensku, na ktoré sa veľmi tešíme. Predsa len všade dobre, doma žena," uviedol líder kapely Igor Timko.

 

Fanúšikovia a fanúšičky si budú môcť vypočuť naživo staršie hity aj nové piesne. "Náš klasický playlist, kde sú najväčšie pecky ako Žily, Čím to je, či Lekná sme obohatili o nové piesne, ktoré ľudia poznajú či z YouTube alebo z rádií. Je jasné, že musia zaznieť Povedz mi, S Láskou a aj aktuálny singel Život, kde nám v klipe hosťovala Monika Hilmerová. Naši českí kolegovia tvrdia, že slovenské publikum vnímajú ako živšie. My sme však domáci, preto vnímame slovenské publikum ako niečo prirodzené. Ak však vezmeme do úvahy, že doma koncertujeme menej často ako u našich západných susedov, tak pre nás sú koncerty doma vzácne. Predsa len, zahráme pre publikum, ktoré nás stvorilo," vyjadril sa Timko.


Kapela pripravila pre svojich priaznivcov aj novú mobilnú aplikáciu. "Appka funguje perfektne. Po jej stiahnutí má majiteľ okamžitý prístup k informáciám o našich koncertoch, k aktuálnym fotografiám, aj prístup do nášho eshop-u, do prehrávača, kde sa môže rozhodnúť, o ktorú pesničku má záujem. Navyše, jedinečnou službou, ktorá nemá v Európe obdobu, je naše karaoke štúdio. Prostredníctvom mobilu si majiteľ aplikácie môže s nami nielen zaspievať, ale aj v reálnom čase vytvoriť vlastnú nahrávku a stať sa tak frontmanom kapely," objasnil 37-ročný interpret.


No Name vznikli v roku 1996 v Košiciach a debutový, eponymný album vydali v roku 1998. Nadviazali naň nahrávkami ako Počkám si na zázrak (2000), Oslávme si život (2001), Slová do tmy (2003), Čím to je (2005), V rovnováhe (2008), Nový album (2011) alebo S Láskou (2015). Predvlani ponúkli akustický komplet zo série G2 Acoustic Stage. Vo formácii pôsobia aj Ivan Timko (bicie), Dušan Timko (gitara), Roman Timko (gitara), Zoli Sallai (klávesy) a Vilo Gutray (basgitara).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies