Nikolič odchádza zo Spartaka Trnava

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 13:12 • 2 min
Nikolič odchádza zo Spartaka Trnava

TRNAVA - Futbalovému obrancovi Milošovi Nikoličovi vyprší po sezóne platnosť zmluvy so Spartakom Trnava a nedôjde k jej predĺženiu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný srbský obranca prišiel do Spartaka vlani v januári zo Zlatých Moraviec, v jarnej časti sezóny 2014/2015 nastupoval pravidelne pod trénerom Jurajom Jarábkom. V tomto ročníku po príchode Ivana Hucka bol spočiatku stabilným členom trnavskej zostavy, ale na jar sa objavil len v troch dueloch. Situácia sa nezmenila ani pod vedením kouča Miroslava Karhana.

"Od začiatku roka som nedostával šancu a keďže to je pre mňa najdôležitejšie, rozhodol som sa pre odchod. Mám nejaké ponuky a možnosti, ale ešte o tom nechcem hovoriť. Určite sa s definitívnym rozhodnutím nebudem ponáhľať. Po poslednom zápase ma čaká dovolenka, ktorú chcem využiť na to, aby som bol čo najdlhšie s rodinou," povedal Nikolič pre Trnavský hlas.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies