NHL: Weber sa vracal s obavami, napokon bol prvou hviezdou

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 10:17 • 2 min
NHL: Weber sa vracal s obavami, napokon bol prvou hviezdou

NASHVILLE - Shea Weber sa po trojzápasovej absencii spôsobenej zranením v dolnej časti tela v utorok vrátil do zostavy hokejistov Nashvillu a bolo ho na ľade poriadne cítiť.

slovakia

left justify in out

Obranca s jedným z najobávanejších príklepov v NHL sa gólom a dvoma asistenciami podieľal na víťazstve nad Dallasom 5:3. Predators zabrali naplno v piatom dueli po sebe a ťahajú tiež desaťzápasovú šnúru s minimálne bodom.

"Bol som trochu nervózny z návratu, lebo keď som videl, ako to chlapcom ide bezo mňa, nechcel som byť ten, čo to pokazí," priznal pre nhl.com 30-ročný Kanaďan, ktorého vyhlásili za prvú hviezdu stretnutia. "Dosiahli sme veľké víťazstvo proti kvalitnému tímu. Aj za stavu 5:3 sa vám do hlavy vkrádajú myšlienky, že súper má schopnosti na to, aby vyrovnal. Odviedli sme však dobrú prácu."

 

"Predátori" sú šiesti v tabuľke Západnej konferencie, pred deviatym Coloradom majú sedembodový náskok a zápas k dobru. "Rozhodujúce je prebojovať sa do play-off. Naším cieľom je pripraviť sa na každý duel zodpovedne a nebrať nikoho na ľahkú váhu," pripomenul Weber.

Druhý tím konferencie Dallas nevyhral štvrtý raz po sebe a bodovo sa naň už v tabuľke dotiahlo St. Louis. Za stavu 1:4 vystriedal Anttiho Niemiho v bránke Stars jeho fínsky krajan Kari Lehtonen, pochytal 15 zo 16 striel. Niemi inkasoval až štyrikrát z osemnástich pokusov. "Brankár musí podať lepší výkon," priznal tréner Lindy Ruff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies