NHL: V New Jersey majú záujem o trénera Bylsmu

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 12:52 • 2 min
NHL: V New Jersey majú záujem o trénera Bylsmu

NEWARK - Novým trénerom klubu zámorskej hokejovej NHL New Jersey Devils by sa mohol stať Dan Bylsma. O jeho služby sa aktívne zaujíma generálny manažér "diablov" Ray Shero, ktorý v minulosti s Bylsmom spolupracoval v Pittsburghu.

slovakia

left justify in out

Shero na manažérskom poste nahradil v úvode mája Loua Lamoriella, ten funkciu vykonával dlhých 28 rokov. Shero ešte počas pôsobenia v Pittsburghu najal Bylsmu vo februári 2009 a 44-ročný Američan viedol "tučniakov" do konca sezóny 2013/2014.

 

Zaujímavosťou je, že vedenie Devils musí získať od Penguins formálny súhlas na rokovanie s Bylsmom, ktorý má v Pittsburghu zmluvu do konca ročníka 2015/2016. "Verím, že Dan je veľmi dobrý tréner. Isto bude šéfom trénerského tímu v NHL, no ešte nie je isté, či v New Jersey. Ja totiž musím robiť to najlepšie pre Devils a Dan zase to, čo je najlepšie pre neho," povedal pre niekoľkými dňami Ray Shero pre Northjersey.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies