NHL: Švéd Wikstrand utiekol z kempu Ottawy

NETKY.SK • 26 September 2015, 17:33 • 2 min
NHL: Švéd Wikstrand utiekol z kempu Ottawy

OTTAWA - Švédsky hokejový obranca Mikael Wikstrand odišiel bez povolenia z kempu Ottawy Senators do rodnej krajiny. Klub NHL ho za to potrestal.

slovakia

left justify in out

Nádejný 22-ročný obranca nečakane opustil kemp bez toho, aby o tom niekomu povedal. Senators ho totiž poslali na farmu do Binghamtonu, kde mal robustný zadák začať sezónu v AHL a čakať na svoju šancu na povolanie do NHL. "Odišiel bez toho, aby dal niekomu o tom vedieť. Až keď bol na letisku, tak informoval asistenta generálneho manažéra Randyho Leea," povedal GM Senators Bryan Murray. Wikstrand sa vrátil do Švédska, ale hrať tam nemôže. "Hráča sme suspendovali a môže hrať len v organizácii Senators," dodal Murray.

 

Ottawa ho draftovala v roku 2012, o dva roky neskôr podpísal nováčikovský kontrakt, ale Senators mu dovolili odohrať sezónu 2014/2015 vo švédskej Frölunde, kde mal v 46 dueloch bilanciu 5+15. Vedenie Ottawy očakáva, že Wikstrand začne sezónu v Binghamptone. Zo Švédska sa tak musí čo najskôr vrátiť späť. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies