NHL: Sutter na méte 1200 duelov, Toffoliho 30. gól v sezóne

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 15:04 • 2 min
NHL: Sutter na méte 1200 duelov, Toffoliho 30. gól v sezóne

NEW YORK - Pondelková porcia duelov zámorskej hokejovej NHL so sebou priniesla ďalšie osobné i klubové maximá. Tréner Darryl Sutter z tímu Los Angeles Kings si pripísal 1200. duel v profilige.

slovakia

left justify in out

Podarilo sa mu to ako pätnástemu kormidelníkovi v tejto súťaži. Absolútne maximum patrí legendárnemu Scottymu Bowmanovi s 2141 zápasmi. Sutter, ktorý okrem LA pracoval ako hlavný kouč aj v San Jose, Chicagu či Calgary, však v utorok nemal veľa dôvodov na radosť, jeho zverenci totiž prehrali vo Vancouveri 2:3. Prvý z dvoch presných zásahov "kráľov" zaznamenal Tyler Toffoli a stal sa prvým hráčom LA od sezóny 2009/2010, ktorý v jednej sezóne dosiahol 30 gólov. Pred šiestimi rokmi sa to podarilo Anžemu Kopitarovi, ktorý si ich vtedy pripísal 34. Kings majú pre sebou ešte tri zápasy základnej časti, takže Toffoli má šancu vylepšiť si streleckú bilanciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies