NHL: Ovečkin zranil kamaráta Komarova

NETKY.SK • 1 December 2014, 11:51 • 2 min
NHL: Ovečkin zranil kamaráta Komarova

TORONTO - Ruský útočník Alexander Ovečkin z klubu zámorskej hokejovej NHL Washington Capitals v sobotu zranil Fína Lea Komarova z Toronta.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol denník National Post. Kapitán mužstva z hlavného mesta USA vrazil ramenom do hlavy fínskeho útočníka, po tomto zákroku zamieril Komarov do kabíny a duel nedokončil. Maple Leafs triumfovali 6:2, Ovečkina rozhodcovia neposlali na trestnú lavicu. Vedenie Toronta neskôr potvrdilo, že u Fína ide o zranenie v hornej časti tela a termín jeho návratu do zostavy je neistý.

 

Ovečkina s Komarovom spája spoločná dlhodobá minulosť v tíme Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamo Moskva. Podľa správy špecializovaného portálu RMNB.com Ovečkin po stretnutí absolvoval rozhovory s novinármi a potom zamieril do priestorov domáceho mužstva, kde sa stretol s Komarovom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies