NHL: Nepriestrelný Crawford a Toewsovo rozhodnutie - druhý diel

NETKY.SK • 27 Október 2015, 09:50 • 2 min
NHL: Nepriestrelný Crawford a Toewsovo rozhodnutie - druhý diel

CHICAGO - Základný hrací čas bez gólov a hneď v prvej minúte predĺženia rozhodujúci zásah z hokejky kapitána Jonathana Toewsa. Tak vyzerali posledné dva domáce zápasy hokejistov Chicaga v NHL.

slovakia

left justify in out

Blackhawks v zostave s Mariánom Hossom zdolali futbalovo 1:0 najprv v sobotu Tampu Bay a potom navlas rovnako aj v pondelok Anaheim. "Nestáva sa veľmi často, aby ste odohrali rovnaké dva duely po sebe, v domácom prostredí, proti dvom špičkovým tímom, s úspešným koncom. Spokojnosť s výsledkami, aj tým, čo sme predviedli," citoval server nhl.com trénera Joela Quennevilla.


Chicago ťahá štvorzápasovú víťaznú šnúru a brankár Corey Crawford neinkasoval v dvoch zápasoch po sebe. Hráčom Ducks pochytal všetkých 39 striel. "Dnes večer bol excelentný. Predchádzajúce zápasy neboli takými zaťažkávajúcimi skúškami ako táto. Predviedol dominantný výkon a veľmi nám pomohol k dvom bodom," dodal na adresu 30-ročného Kanaďana kouč "jastrabov".
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies