Miroslav Štrbák sa po kolapse cíti lepšie, prihovoril sa fanúšikom

NETKY.SK • 21 Január 2022, 18:20 • 2 min
Miroslav Štrbák sa po kolapse cíti lepšie, prihovoril sa fanúšikom

Na začiatku roka obletela Slovenskom správa o kolapse MMA zápasníka Miroslava Štrbáka, ktorý odpadol počas tréningu v bratislavskom Octagon Fighting Academy. Po niekoľkých dňoch v umelom spánku sa však dostal z najhoršieho a s fanúšikmi sa podelil o pozitívne správy.

slovakia

left justify in out

„Ahojte priatelia, konečne som doma pri partnerke. Som v poriadku. Tomáš Deák, Igor Daniš a Martin Sily. Týmto trom by som chcel špeciálne poďakovať, že mi zachránili život. Taktiež ďakujem svojmu bratovi a Jančimu Hartlovi, že sa o všetko postarali, zatiaľ čo som ležal v nemocnici. Takisto ďakujem všetkým ľuďom, ktorí mi držali palce. Ďakujem svojej rodine a priateľom,“ prezradil zápasník v príbehu na svojom instagramovom profile.

 

 

Pôvodné informácie hovorili o infarkte, ale podľa najnovších správ to také isté nie je. Lekári budú musieť urobiť sériu vyšetrení, ktoré ukážu, či sa bude Štrbák môcť vrátiť do klietky. Najpodstatnejšie v tejto chvíli je, že je v poriadku.

 

 

Štrbák sa do povedomia československých fanúšikov zapísal predovšetkým vďaka pôsobeniu v organizácii Oktagon MMA. V roku 2018 porazil na turnaji Prime 2 na body Maxa Limu, na začiatku roku 2020 bojoval o titul šampióna ľahkej váhy s Mateuszom Legierskim v jednom z najlepších zápasov v histórii Oktagonu. O rok neskôr pokoril na body Karola Ryšavého, po veľkom víťazstve si však poranil koleno, ktoré ho vyradilo zo zápasového kolotoča.

 

 

Prvý profesionálny zápas v MMA absolvoval Štrbák už v roku 2011 a počas svojej bohatej kariéry sa stretol s menami ako Pukač, Pokorný, Kuzník či Vávra. Na konte má dokonca skalpy Tomáša Deáka a Davida Kozmu. Celkovo má na konte 30 zápasov s bilanciou 19 víťazstiev, 10 prehier a 1 remíza. Hneď 16 súperov navyše dokázal ukončiť pred limitom, prevažne na KO/TKO.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies