NHL: Montreal vymenil útočníka Bourquea do Anaheimu za obrancu Allena

NETKY.SK • 21 November 2014, 12:07 • 2 min
NHL: Montreal vymenil útočníka Bourquea do Anaheimu za obrancu Allena

MONTREAL - Zámorský hokejový klub NHL Montreal Canadiens vymenil útočníka Reneho Bourquea do Anaheimu Ducks za obrancu Bryana Allena.

slovakia

left justify in out

Canadiens v priebehu dvoch týždňov získali druhú posilu do obrany, predtým vymenili útočníka Travisa Moena do Dallasu Stars za ruského veterána Sergeja Gončara.

 

Allen nastúpil v tejto sezóne v drese Anaheimu na šesť zápasov, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu. Až 14 duelov vynechal pre zranenie dolnej časti tela. Tridsaťštyriročný obranca zarobí v tejto sezóne 3,5 milióna dolárov, kontrakt mu však po tomto ročníku vyprší.  Bourquea zaradil Montreal na waiver listinu, a keďže po ňom nesiahol žiadny tím, odišiel na farmu do Hamiltonu Bulldogs z AHL. V 13 dueloch za Canadiens v tejto sezóne zaznamenal len dve asistencie. V Anahaime dostane znova šancu zahrať si v NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies