NHL: Meszároš pomohol Philadelphii k triumfu nad Calgary dvomi asistenciami

NETKY.SK • 9 Február 2014, 10:25 • 2 min
NHL: Meszároš pomohol Philadelphii k triumfu nad Calgary dvomi asistenciami

PHILADELPHIA - Dvadsaťosemročný Meszároš, ktorý figuruje v nominácii trénera Vladimíra Vůjteka na olympijský turnaj v Soči, bol pri všetkom podstatnom zo strany domácich.

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejista Andrej Meszároš sa po jednozápasovej absencii vrátil do zostavy Philadelphie a asistenciou jej v sobotňajšom dueli NHL pomohol k triumfu nad Calgary.

"Letci" vyhrali v ich poslednom zápase pred olympijskou prestávkou 2:1.

Dvadsaťosemročný bek, ktorý figuruje v nominácii trénera Vladimíra Vůjteka na olympijský turnaj v Soči, bol pri prvom góle domácich.

Tí otvorili skóre v 29. minúte zásluhou Braydena Schenna po prihrávkach Waynea Simmondsa a slovenského zadáka. Meszároš odohral 21:24 min a vyhlásili ho za druhú hviezdu zápasu.

V druhom stretnutí sobotňajšieho programu zvíťazili hráči St. Louis nad Winnipegom 4:3 pp a sn, v drese domácich dostal pred Jaroslavom Halákom v bránke prednosť Brian Elliott.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies