NHL: Legendárny Lidström odmietol návrat do Detroitu

NETKY.SK • 26 August 2014, 11:52 • 2 min
NHL: Legendárny Lidström odmietol návrat do Detroitu

DETROIT - Bývalý výborný hokejový obranca Nicklas Lidström odmietol v júni ponuku od trénera Detroitu Red Wings Mika Babcocka stať sa jeho asistentom.

slovakia

left justify in out

Švéd to vysvetlil rodinnými dôvodmi. "Je pravda, že mi zavolal a opýtal sa ma, či mám záujem o miesto asistenta pre ďalšiu sezónu. Bol som veľmi hrdý, že som dostal ponuku. Po návrate sa však cítime s rodinou vo Švédsku veľmi dobre, deti tu chodia do školy a nechceli sme sa teraz vracať späť do Detroitu," povedal pre denník Expressen Lidström.

 

Štyridsaťštyriročný severan ukončil kariéru v roku 2012, v drese Red Wings strávil dvadsať sezón. Lidström je štvornásobný víťaz Stanleyho pohára, sedemnásobný držiteľ Norrisovej trofeje pre najlepšieho obrancu, dvanásťkrát hral v Zápasoch hviezd a na konte má aj olympijské zlato. Lidström nevylučuje, že v budúcnosti príde na trénerskú lavičku v NHL. V súčasnosti je skautom Red Wings. "S Detroitom som stále v kontakte, cestujem tam asi štyrikrát za sezónu. Momentálne však nie je vhodný čas na návrat," doplnil pre Expressen Lidström. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies