NHL: Kopeckého posunuli do prvého útoku Floridy

NETKY.SK • 11 November 2014, 10:12 • 2 min
NHL: Kopeckého posunuli do prvého útoku Floridy

MIAMI - Slovenský hokejista Tomáš Kopecký dostane v utorkovom zápase NHL proti San Jose šancu v prvom útoku Floridy Panthers.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný rodák z Ilavy nastúpi vedľa Aleksandra Barkova a Scottieho Upshalla. V tejto sezóne odohral dvanásť stretnutí, v ktorých raz asistoval. Na jeho konte sú aj štyri mínusové body.

 

"Celú sezónu hrá Kopecký skutočne dobre, veľmi tvrdo pracuje. Chceme ho vidieť hrať s Barkovom, aby sa dostával častejšie pred bránku. Vlastne to chceme od všetkých hráčov, keďže hráme trocha ďaleko od bránkoviska," povedal pre denník Miami Herald tréner Gerard Gallant, ktorý urobil aj ďalšie zmeny v zostave. Zraneného Dmitrija Kulikova nahradí v obrane Colby Robak, ktorý odohral v tejto sezóne dve stretnutia a obe ako ľavé krídlo. Pôvodne je však obrancom. Do zostavy Panthers sa vráti aj Tomáš Fleischmann, ktorý sobotňajší duel s Calgary sledoval iba z tribúny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies