NHL: Kane sa stretol s vyšetrovateľmi, jeho dom prehľadala polícia

NETKY.SK • 26 August 2015, 08:56 • 2 min
NHL: Kane sa stretol s vyšetrovateľmi, jeho dom prehľadala polícia

BUFFALO - Americký hokejový útočník Patrick Kane, ktorý čelí obvineniu zo znásilnenia, sa v utorok stretol v New Yorku s vyšetrovateľmi. V jeho dome, kde malo dôjsť k údajnému sexuálnemu napadnutiu, tesne predtým prebehla rozsiahla policajná prehliadka.

slovakia

left justify in out

Podľa periodika Buffalo News sa krídelník Chicaga Blackhawks stretol s vyšetrovateľmi a policajnými detektívmi z Erie County a New Yorku, ktorí spoločne skúmajú incident z 2. augusta. Kane od vypuknutia prípadu nevydal dosiaľ žiadne verejné vyhlásenie a štátny zástupca zatiaľ nemenoval Kanea ako obvineného.

 

Žena z Hamburgu, predmestia Buffala, obvinila trojnásobného držiteľa Stanleyho pohára a štvornásobného účastníka Zápasu hviezd NHL zo sexuálneho napadnutia. Údajná obeť po útoku navštívila nemocnicu, kde sa podrobila vyšetreniam.

 

Dvadsaťšesťročného Kanea zatiaľ formálne neobvinili zo žiadneho trestného činu. Napriek vyšetrovaniu nedávno priniesol do Buffala Stanleyho pohár na oslavu tretieho triumfu s Chicagom za uplynulých šesť rokov, namiesto plánovanej veľkej akcie však zvolil iba súkromnú barbecue párty s priateľmi a rodinou.

 

Už v roku 2009 mal Kane problémy s políciou, keď sa dostal v Buffale do konfliktu s taxikárom a čelil obvineniu z jeho napadnutia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies