NHL: Jágra trápi bolesť rebier, zle sa mu dýcha

NETKY.SK • 30 Október 2015, 13:57 • 2 min
NHL: Jágra trápi bolesť rebier, zle sa mu dýcha

SUNRISE - Český hokejový útočník Jaromír Jágr má zdravotné problémy s rebrami a zle sa mu dýcha. Taký je dôvod absencie skúseného veterána na stredajšom tréningu klubu zámorskej NHL Florida Panthers. Jágr deň predtým odstúpil z duelu proti Coloradu po troch striedaniach.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok už 43-ročný útočník nechýbal na ľadovej ploche a dokonca sa rozcvičoval 30 minút pred tréningom so spoluhráčmi. "V úvode tréningu som sa cítil dobre, potom ma to zase začalo bolieť," cituje Jágra denník Miami Herald. S desiatimi bodmi najproduktívnejší hráč "panterov" popísal aj bolesť, ktorá ho sprevádzala v poslednom období. "Nebol som schopný poriadne korčuľovať. Bodoval som však, a preto som hral. V utorok som ale necítil na jednej strane tela oporu a keby som pokračoval v zápase, zhoršilo by sa to a mohol by som chýbať až tri týždne," dodal rodák z Kladna. Jágr vraj vyskúšal aj akupunktúru, ktorá mu v deväťdesiatych rokoch minulého storočia pomáhala pri problémoch so slabinami. "Bolesť ustúpila, ale ochablo mi svalstvo," ozrejmil hviezdny hokejista. Florida odohrá najbližší zápas NHL v piatok doma proti Bostonu. "Uvidíme, ako to so mnou bude," povedal Jágr na margo možného štartu v tomto súboji.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies