NHL: Jágr okrem chrípky prekonal aj mumps

NETKY.SK • 27 Január 2015, 11:58 • 2 min
NHL: Jágr okrem chrípky prekonal aj mumps

NEWARK - Český hokejový útočník Jaromír Jágr okrem chrípky v ostatných dňoch prekonal aj mumps. Štyridsaťdvaročný veterán z klubu zámorskej NHL New Jersey Devils chýbal v zostave svojho tímu od 9. januára, no už v stredu by mohol nastúpiť proti Torontu.

slovakia

left justify in out

"Mal som asi všetky choroby naraz," povedal Jágr zámorským novinárom. Český hokejista v tejto sezóne odohral za "diablov" 43 stretnutí, strelil v nich deväť gólov a pridal šestnásť asistencií. Podľa správy na webe NBC Sports Jágr päť dní takmer nejedol a mal opuchnutú tvár, čo je neklamný znak infekčného zápalu príušných žliaz.

 

Hráčom New Jersey sa v tejto sezóne nedarí a čoraz častejšie znejú dohady o možnej výmene Jágra ku konkurencii. "Netuším, aké má so mnou klub plány. Keďže to nemôžem ovplyvniť, nenechám sa podobnými špekuláciami ovplyvňovať. Snažím sa užiť si každý okamih na ľade a chcem čo najviac pomôcť mužstvu," poznamenala skúsená hokejová megahviezda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies