NHL: Jágr má chrípku, proti Halákovi nestrieľal

NETKY.SK • 16 December 2015, 09:02 • 2 min
NHL: Jágr má chrípku, proti Halákovi nestrieľal

NEW YORK - Jaromír Jágr nenastúpil v nočnom zápase zámorskej NHL na ľade New Yorku Islanders. Hviezdny český hokejista má podľa oficiálneho webu súťaže chrípku. V bránke "ostrovanov" sa predstaví slovenský gólman Jaroslav Halák, ktorý v doterajších 17 štartoch zaznamenal 9 víťazstiev a 3 prehry po predĺžení.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný Jágr je s 21 bodmi (9+12) v 28 zápasoch najproduktívnejším hráčom Floridy Panthers v sezóne. Celkovo má na konte 731 gólov a v historickom rebríčku sa delí o 4. miesto s Marcelom Dionneom. Zápis bývalej legendy Detroitu Red Wings, Los Angeles Kings a New Yorku Rangers vyrovnal Jágr minulý štvrtok v zápase s Washingtonom Capitals. Jeho miesto na súpiske proti Islanders zaujme Rocco Grimaldi, ktorého klub povolal z farmy v AHL.

 

Halák vychytal v posledných dvoch štartoch víťazstvá proti Columbusu Blue Jackets a Philadelphii Flyers. Tridsaťročný brankár má priemer inkasovaného gólu na zápas 2,04 a 92,6-percentnú úspešnosť zásahov. V riadnom čase neprehrali Islanders s Halákom v bránke od 12. novembra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies