NHL: Hviezdami týždňa sú Bäckström, Marchand a McGinn

NETKY.SK • 16 Január 2017, 18:46 • 2 min
NHL: Hviezdami týždňa sú Bäckström, Marchand a McGinn

NEW YORK - Prvou hviezdou týždňa v zámorskej NHL sa stal švédsky hokejista v službách Washingtonu Capitals Nicklas Bäckström. Ocenenie dostali aj krídelníci Brad Marchand z Bostonu Bruins a Brock McGinn z Caroliny Hurricanes.

slovakia

left justify in out

Bäckström zaznamenal v hodnotenom období 10 bodov za tri góly a sedem asistencií a pomohol Washingtonu k triumfom vo všetkých štyroch dueloch. Capitals tak natiahli víťaznú šnúru na deväť stretnutí. Švédsky center si v každom súboji pripísal na konto viac ako bod, pri výhre 5:2 nad Pittsburghom mal gól a tri asistencie. Spolu nazbieral v sezóne už 42 bodov.

 

Marchand mal v uplynulom týždni bilanciu 4+4 v troch dueloch, Bruins dva z nich vyhrali. K víťazstvu 6:3 nad Philadelphiou Flyers prispel vo svojom jubilejnom 500. zápase v NHL piatimi bodmi (2+3), čím stanovil nové kariérne maximum.

 

McGinn priviedol Carolinu k trom triumfom, keď zaznamenal sedem bodov (4+3). Nováčik profiligy zažiaril najmä pri výhre nad New Yorkom Islanders 7:4 s bilanciou gól a tri asistencie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies