NHL: Hviezdami týždňa sa stali Ennis, Suter a Lundqvist

NETKY.SK • 15 December 2014, 18:52 • 2 min
NHL: Hviezdami týždňa sa stali Ennis, Suter a Lundqvist

NEW YORK - Hviezdami uplynulého týždňa zámorskej NHL sa stali útočník Buffala Sabres Tyler Ennis, obranca Minnesoty Wild Ryan Suter a brankár New Yorku Rangers Henrik Lundqvist.

slovakia

left justify in out

Ennis zaznamenal v troch zápasoch päť kanadských bodov, keď strelil jeden gól a pri štyroch asistoval. Jeden z najnižších hráčov NHL pomohol Sabres k trojzápasovej sérii víťazstiev. Dvadsaťpäťročný krídelník je s 21 bodmi najproduktívnejším hráčom svojho tímu, celkovo odohral v NHL 297 zápasov s bilanciou 77+110.
     

Suter bol v hodnotenom období najviac bodujúcim obrancom, keď zaznamenal päť asistencií v troch zápasoch. Dvadsaťdeväťročný hráč sa tak úspešne vrátil do zostavy po zranení. Suter je s priemerom 29 minút a 27 sekúnd na zápas najvyťaženejším hráčom celej NHL.
     

Švédsky brankár Lundqvist vychytal tri víťazstvá Rangers s priemerom 1,3 inkasovaného gólu na zápas a s úspešnosťou zásahov 95,1 percenta. V súboji s Edmontonom Oilers zaznamenal 32-ročný brankár svoj 55. shutout v kariére a dostal sa na 20. miesto v historických tabuľkách, keď predbehol legendy NHL Bernieho Parenta a Eda Giacomina. Informoval web NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies