NHL: Hossa gólom prispel k víťazstvu Chicaga, Sharp s ďalším hetrikom

NETKY.SK • 4 Január 2014, 07:13 • 2 min
NHL: Hossa gólom prispel k víťazstvu Chicaga, Sharp s ďalším hetrikom

NEW YORK - V štyroch zápasoch zámorskej NHL sa v noci na sobotu predstavilo kvarteto slovenských hokejistov, z nich sa bodovo presadil iba Marián Hossa. Krídelník Chicaga gólom prispel k víťazstvu svojho tímu na ľade New Jersey 5:3.

slovakia

left justify in out

Hossa v 46. minúte presnou strelou ponad lapačku Martina Brodeura zvýšil na 4:1 pre hostí a zaznamenal tak už svoj 15. gól a 35. kanadský bod v sezóne. Okrem toho si do štatistík zapísal aj tri plusky. Hrdinom stretnutia sa stal jeho spoluhráč Patrick Sharp, ktorý sa na triumfe Blackhawks podieľal hetrikom, už jeho druhým v priebehu jedného týždňa. Okrem Hossu sa v drese Chicaga predstavil aj druhý slovenský útočník Michal Handzuš, ktorý mal výbornú 75-percentnú úspešnosť na buly.

Radosť z víťazstva mal v noci aj Richard Pánik, ktorého Tampa Bay si odniesla dva body z ľadu Calgary. O výhru 2:0 sa najvýraznejšie pričinil Ben Bishop, brankár Lightning kryl všetkých 19 striel domácich hráčov. Výbornú formu potvrdil Anaheim, ktorý zdolal trápiaci sa Edmonton v zostave s mladým slovenským obrancom Martinom Marinčinom 5:2.
      
Výsledky:

New Jersey - Chicago 3:5 (za hostí HOSSA 1+0)

Pittsburgh - NY Rangers 5:2

Calgary - Tampa Bay 0:2

Anaheim - Edmonton 5:2



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies