NHL: Halák nezabránil prehre Islanders vo Washingtone

NETKY.SK • 10 Október 2016, 11:18 • 2 min
NHL: Halák nezabránil prehre Islanders vo Washingtone

NEW YORK - Štyrikrát inkasoval brankár New Yorku Islanders Jaroslav Halák v nedeľňajšom prípravnom zápase s Washingtonom pred novou sezónou NHL.

slovakia

left justify in out

Ostrovania podľahli 0:4 na ľade obhajcu Prezidentskej trofeje v generálke na úvod základnej časti ročníka 2016/17, slovenský gólman čelil 27 strelám. Raz ho prekonal aj domáci kanonier Alexander Ovečkin. Oba tímy vstúpia do sezóny vo štvrtok, Capitals sa predstavia v Pittsburghu proti držiteľovi Stanleyho pohára, Islanders čaká mestské derby s Rangers v Madison Square Garden.


V druhom nedeľňajšom súboji zvíťazil Anaheim nad San Jose 3:2, keď v predĺžení rozhodol Corey Perry. Prvé štyri zápasy základnej časti sú na programe v stredu 12. októbra.

Výsledky nedeľňajších prípravných zápasov pred začiatkom novej sezóny severoamerickej hokejovej súťaže NHL:


Washington - New York Islanders 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) - Jaroslav Halák (Islanders) odchytal celý zápas, mal 23 úspešných zásahov (úspešnosť 85,2 percenta)


Anaheim - San Jose 3:2 po predĺžení (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies