NHL: Gudas predĺžil kontrakt s Flyers o ďalšie štyri roky

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 09:16 • 2 min
NHL: Gudas predĺžil kontrakt s Flyers o ďalšie štyri roky

PHILADELPHIA - Český hokejista Radko Gudas bude aj v ďalších sezónach obliekať dres Philadelphie Flyers. Dvadsaťšesťročný obranca, ktorý by mal reprezentovať svoju krajinu aj na septembrovom Svetovom pohári v Toronte, uzavrel s klubom NHL nový štvorročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

Gudas, ktorý sa mohol stať 1. júla obmedzeným voľným hráčom, bude podľa informácií stanice TSN poberať ročne v priemere 3,35 milióna amerických dolárov. Nekompromisný bek, známy svojou tvrdosťou, prišiel do Philadelphie v marci 2015 z Tampy Bay výmenou za Braydona Coburna. V uplynulom ročníku odohral za "letcov" 76 zápasov základnej časti, v ktorých nazbieral šesť gólov a päť asistencií. S 304 rozdanými bodyčekmi mu patrilo v celej lige druhé miesto, vynikal aj v počte zblokovaných striel, so 157-imi bol druhým najlepším vo svojom tíme v tejto štatistike.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies