NHL: Gaborík sa vracia na ľavú stranu, v útoku aj Brown

NETKY.SK • 12 Október 2015, 12:10 • 2 min
NHL: Gaborík sa vracia na ľavú stranu, v útoku aj Brown

LOS ANGELES - Hokejisti Los Angeles Kings nevstúpili do nového ročníka zámorskej NHL úspešne. Zverenci trénera Darryla Suttera nemajú z úvodných dvoch domácich vystúpení ani bod, skóre 2:9 a sú na chvoste celej súťaže.

slovakia

left justify in out

V tíme sa preto rozhodli k poprehadzovaniu útočných formácií, čo sa dotkne aj slovenského útočníka Mariána Gáboríka.


Tridsaťtriročný trenčiansky rodák nastúpil v oboch dueloch na svojom pôvodnom poste - pravom krídle - spolu s Milanom Lucicom a Anžem Kopitarom, no vyzerá to tak, že sa vráti na ľavú stranu. V trojzáprahu zostane s centrom Kopitarom a napravo bude operovať Dustin Brown. "Darryl je kouč, on robí všetky rozhodnutia. Sezóna je dlhá, takže, pochopiteľne, bude dochádzať k zmenám. S kýmkoľvek hrám, zo spolupráce musíme vyťažiť maximum, vytvárať si šance a skórovať. Posledných niekoľko rokov som väčšinou hral naľavo, nerobí mi to problém," cituje Gáboríka portál lakingsinsider.com. Los Angeles sa najbližšie predstaví doma v stredu proti Vancouveru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies