NHL: Chárovo zranenie nie je vážne, Julien si vydýchol

NETKY.SK • 26 September 2015, 11:29 • 2 min
NHL: Chárovo zranenie nie je vážne, Julien si vydýchol

BOSTON - Zranenie Zdena Cháru nie je podľa bostonských médií vážne. Slovenský hokejový obranca v službách Bostonu Bruins nedohral po náraze Ryana Bourquea štvrtkový prípravný zápas NHL proti New Yorku Rangers, čo poriadne znepokojilo trénera Clauda Juliena. Kormidelník "medveďov" si však napokon vydýchol, pretože zdravotné problémy kapitána Bruins nie sú vážne.

slovakia

left justify in out

"Jeho stav nie je vážny, čo je pre nás veľmi dobrá správa," povedal Julien pre denník Boston Globe. Bourque narazil obrovitého slovenského obrancu na mantinel pri striedačkách a Chára po tom, čo odohral 1:57 minúty, ľad v TD Garden opustil.

 

Na otázku, či Chára nastúpi 8. októbra na úvodný zápas Bostonu v novej sezóne, Julien odpovedať nevedel. "Mám správy, že jeho zranenie nie je vážne. Nie som však lekár, aby som vedel odpovedať na to, či úvod sezóny stihne. V každom prípade je dobrá správa, že ide o menšie zranenie," dodal Julien.

 

V úvode minulej sezóny vynechal slovenský zadák 19 zápasov pre zranenie kolena. Bruins mali bez neho bilanciu 11 víťazstiev, 7 prehier v riadnom hracom čase a jednu prehru po predĺžení. "Bolo vidno, ako citeľne nám chýbal. Celý systém obrannej hry máme na ňom postavený. Zdeno je veľmi dôležitým hráčom nášho tímu, je to náš kapitán a líder, ťažko sa hrá bez vodcu. Dúfam, že bude v poriadku," povedal na adresu Cháru jeho kolega z defenzívy Torey Krug.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies