NHL: Burrows vytočil Tootooa, na trestnej lavici mal urážať jeho rodinu

NETKY.SK • 9 November 2015, 10:16 • 2 min
NHL: Burrows vytočil Tootooa, na trestnej lavici mal urážať jeho rodinu

NEWARK - Jordin Tootoo ani Alexandre Burrows v nedeľňajšom zápase hokejovej NHL medzi New Jersey a Vancouverom nebodovali, ale v jeho priebehu si zjavne mali čo povedať.

slovakia

left justify in out

Krídelník domácich Devils Tootoo obvinil súpera z výrokov znevažujúcich jeho súkromný život a rodinu. Urážky mu vraj Burrows adresoval v druhej tretine, keď obaja sedeli na trestnej lavici. "Bezcharakterné a neprijateľné v jeho veku," komentoval 32-ročný Tootoo bližšie nešpecifikované slová o dva roky staršieho Burrowsa. Prvý inuitský hráč v dejinách NHL vraj vyzval útočníka Canucks na pästný súboj, ale ten odmietol. Tootoo si našiel súpera v Derekovi Dorsettovi. "Ten chlapík nemá u mňa žiadnu úctu. Nemal by sa ho dočkať ani od NHL. Takýto odpad by nemali tolerovať," dodal Tootoo, ktorý v decembri 2010 absolvoval nápravný program NHL a NHLPA pre problémy s alkoholom. Jeho brat Terence v rok 2002 spáchal samovraždu po zatknutí pre šoférovanie v stave opitosti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies