Neymar zranený, čaká ho pauza

NETKY.SK • 15 December 2014, 15:28 • 2 min
Neymar zranený, čaká ho pauza

BARCELONA - Brazílsky futbalista Neymar bude pre zranenie členka chýbať svojmu tímu FC Barcelona niekoľko dní. Ako pre agentúru Reuters potvrdil tréner Kataláncov Luis Enrique, hviezdny útočník s určitosťou vynechá utorkový odvetný zápas 16-finále Kráľovského pohára proti treťoligovej Huesce.

slovakia

left justify in out

Neymar absentoval v zostave Barcelony aj v sobotňajšom súboji Primera Division na ihrisku Getafe, kde sa na ťažkom teréne v hustom daždi zrodila bezgólová remíza 0:0. Ak Barcelona podľa predpokladov postúpi cez Huescu, v osemfinále Kráľovského pohára ju čaká úspešnejší z dvojice Real Valladolid - Elche.

 

Po strate bodov v Getafe zaostáva Barcelona v lige za vedúcim Realom Madrid o štyri body. Luis Enrique si z manka nič nerobí. "To nie je rozhodujúci rozdiel. My sa v každom zápase snažíme o útočný a atraktívny futbal. Nie vždy sa nám však takouto hrou podarí zvíťaziť. A to sa stalo v Getafe. S výkonmi mužstva musím vyjadriť spokojnosť, hráči sa zlepšujú a rovnako aj naša hra," uviedol Luis Enrique.

 

Barcelona v sobotu v lige hostí Cordobu, v Španielsku potom nasleduje dvojtýždňová zimná prestávka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies