Prichádza výzva tohto leta - Red Bull 400

NETKY.SK • 20 Máj 2023, 13:00 • 2 min
Prichádza výzva tohto leta - Red Bull 400

V poradí už šiesty ročník bežeckých pretekov Red Bull 400 sa aj tento rok teší na stovky nadšencov pohybu, ktorých na štartovacej čiare privíta už 5. augusta 2023. Ako tomu už tradične býva, všetci bežci, milovníci výziev ale aj blázniví lovci zážitkov sa opäť stretnú v Tatrách, kde ich cieľ bude jasný – čo najrýchlejšie vybehnúť na skokanský mostík K120 na Štrbskom plese.

slovakia

left justify in out

V pretekoch sa stretnú štyri kategórie, a bežať tak budú môcť ženy, muži, no podať výkon budete môcť aj v mužskej štafete či v zmiešanej štafete zloženej z dvoch žien a dvoch mužov. Tak čo, bude to za kilečko alebo si idete po rovných 400? 

 

img

 

NAJŤAŽŠÍCH 400 METROV V ŽIVOTE

Že 400 metrov zvládnete ľavou zadnou? Tak to ste ešte zrejme nezažili Red Bull 400. Veľký skokanský mostík na Štrbskom je stále rovnako strmý a vo výške 1346 m n. m. sa aj tento rok chystá poriadne vytrápiť všetkých účastníkov. Od štartu na jeho vrchol je to síce iba 400 metrov, no rovinku si užijete len v úvodnej časti trate. Po nej vás už čaká iba rapídne stúpanie.

 

Vedeli ste, že spomedzi všetkých podujatí Red Bull 400 je naša 400-ka tou najstrmšou? Podať takýto výkon hodný kráľa síce nie je žiadna sranda, ale ten pocit sebaprekonania, vyplavených endorfínov a dychberúceho výhľadu na krásne slovenské hory vraj za to určite stojí!  Tak čo, prekonáte na trati seba alebo svojich súperov? 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies