Neymar nedopozeral debakel od Nemcov, šiel hrať poker

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 16:09 • 2 min
Neymar nedopozeral debakel od Nemcov, šiel hrať poker

GUARUJA - Pre zranenie pauzujúci brazílsky útočník Neymar sledoval historický debakel svojich krajanov proti Nemcom (1:7) v semifinále majstrovstiev sveta v dome svojich rodičov v Guaruji, ale jednostranne sa vyvíjajúci zápas nedopozeral do konca.

slovakia

left justify in out

Podľa brazílskych médií sa za stavu 0:7 nahneval a vravel svojím priateľom, že stačilo a idú hrať radšej poker. Použil pri tom aj vulgárnejší výraz. Jediný korigujúci gól Selecaa v podaní Óscara v 90. min teda už nevidel.

 

Podľa UOL Esporte 22-ročného Neymara pri brazílskej hymne v úvode stretnutia premohli slzy, keď videl svojich spoluhráčov Davida Luiza a Julia Césara zvierať v rukách jeho dres s číslom 10. Potom však prišla nemecká päťgólová prvopolčasová smršť a na konci zápasu už plakala údajne iba jeho mama Nadine. 

 

Strelec štyroch gólov na MS 2014 bol už len rozladený a sklamaný. Napriek tomu, že po zlomenine tretieho bedrového stavca vo štvrťfinálovom súboji s Kolumbiou lekári narodinovali hviezde FC Barcelona pokoj, práve vo štvrtok by sa mal Neymar vybrať za zdrvenými spoluhráčmi do ich základne v Teresopolise. Potvrdil to hovorca Brazílčanov Rodrigo Paiva. Podľa portálu globoesporte.com plánuje Neymar dokonca priamu účasť na sobotňajšom súboji o 3. miesto proti Holandsku, ktoré sa bude hrať v Brasílii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies