Neymar dal prvý ligový gól v drese Barcy, mal to jednoduché

NETKY.SK • 25 September 2013, 14:12 • 2 min
Neymar dal prvý ligový gól v drese Barcy, mal to jednoduché

BARCELONA - Brazílsky talent svetového futbalu Neymar dosiahol v utorok svoj prvý ligový gól v drese FC Barcelona. Dvadsaťjedenročný Juhoameričan skóroval pri domácom víťazstve "blaugranas" nad Realom Sociedad San Sebastián (4:1), v 5. min otvoril gólový účet stretnutia.

slovakia

left justify in out

Neymar rozvlnil sieť za súperovým brankárom až v šiestom kole Primera División a za svoj premiérový presný zásah sa môže poďakovať aj dvojici hráčov súpera. Brankár Claudio Bravo i stopér Liassene Cadamuro minuli center Alexisa Sáncheza a Neymar nemal problém z malého vápna dokopnúť loptu za bránkovú čiaru. Barcelončania pridali do 23. minúty ešte ďalšie dva góly a o víťazovi duelu bolo v podstate rozhodnuté.

"Som veľmi šťastný, že som dal prvý ligový gól. Oveľa dôležitejšou vecou je však naše víťazstvo. Hrali sme veľmi dobre. Od zápasu k zápasu sa zlepšujeme," povedal pre Canal Plus Neymar. 

Úradujúci španielsky šampión je po nekompletnom šiestom kole na čele tabuľky Primera División, zvíťazil vo všetkých šiestich stretnutiach. O skóre zaostáva druhé Atlético Madrid. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies