Neymar bude podľa Ronalda najlepší na svete

NETKY.SK • 1 December 2014, 10:14 • 2 min
Neymar bude podľa Ronalda najlepší na svete

SAO PAULO - Je len otázka času, kedy bude Neymar najlepším futbalistom sveta. Tvrdí to niekdajší skvelý brazílsky kanonier Ronaldo.

slovakia

left justify in out

Podľa 38-ročného trojnásobného najlepšieho hráča sveta podľa FIFA má jeho krajan veľký talent a môže dosiahnuť skvelé úspechy. Neymar je v súčasnosti hráčom FC Barcelona. "Potrebuje ešte trocha rozvinúť svoj talent. Je dobré, že hrá v Európe, kde môže na sebe lepšie pracovať ako v Brazílii. Momentálne sú najlepší Cristiano Ronaldo a Lionel Messi, ale Neymar ich môže predstihnúť. Má na to potenciál," uviedol v rozhovore pre Folha de Sao Paulo Ronaldo.

 

Podľa skvelého kanoniera sa Brazília ešte stále úplne nezotavila z prehry 1:7 s Nemeckom v semifinále domácich majstrovstiev sveta. Kanárici od šampionátu vyhrali pod vedením nového kouča Carlosa Dungu šesť zápasov za sebou a kľúčovú úlohu v nich hral práve Neymar. "Rany zo svetového šampionátu sú stále čerstvé. Chvíľu potrvá, kým sa do mužstva vráti potrebná istota. Dúfam, že aj vďaka Neymarovi to bude čoskoro," dodal Ronaldo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies