Neuveriteľný príbeh: Polícia prestala vyšetrovať únos, rodina svoju dcéru našla sama

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 17:35 • 2 min
Neuveriteľný príbeh: Polícia prestala vyšetrovať únos, rodina svoju dcéru našla sama

NEW ORLEANS – Ako ďaleko by ste zašli pri záchrane vašej milovanej osoby, ktorá bola unesená a nie je po nej ani stopy?!

slovakia

left justify in out

Rodina Bethany Arceneaux si pravdepodobne položila rovnakú otázku, keď ju jej priateľ Scott Thomas uniesol a pokúsil sa aj ich dvojročnú dcéru. Dráma sa odohrala v americkom meste New Orleans.

 

Našťastie sa okoloidúcej podarilo zachrániť aspoň dieťa, avšak Thomasovi sa podarilo utiecť s Bethany.

 

Jej rodina ihneď požiadala o pomoc polície, avšak tá po troch dňoch pátrania nenašla ani stopy po Bethany, ani po únoscovi.

 

img

 

Rodina Bethany sa však nevzdala a snažili sa ju nájsť. Pýtali sa kdekoľvek to len bolo možné a hľadali čokoľvek, čo by im ich milovanú Bethany prinieslo naspäť.

 

Nakoniec dostali tip, od neznámeho muža, ktorý údajne videl Thomasove auto za mestom. Rodina sa na miesto ihneď vybrala, keď vykopli dvere našli ako Thomas bodá Bethany. Jeden z jej bratrancov neváhal a zastrelil ho.

 

Bethany, ktorá bola celá zakrvácaná ihneď odviezli do nemocnice. Polícia nevyšetruje Bethaninho bratranca za zastrelenie Thomasa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies