Neuveriteľné FOTO Myslíte si, že vidíte sestry? Medzi týmito krásnymi ženami je 3-generačný rozdiel

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 16:00 • 2 min
Neuveriteľné FOTO Myslíte si, že vidíte sestry? Medzi týmito krásnymi ženami je 3-generačný rozdiel

LONDÝN – Tieto tri Londýnčanky patria vekovo do troch rôznych generácií, no ich perfektný telesný vzhľad je takmer identický. Babička Gwen Slade (65), jej dcéra Jemima Slade (44) a vnučka Lily Slade (16) sú najlepšie priateľky, čo zahŕňa spoločné oblečenie, spoločné tajomstvá a spoločné párty.

slovakia

left justify in out

Známi si ich na ulici občas dokonca mýlia. Deň matiek patrí v ich živote k tým najväčším oslavám. Trávia spolu veľa času, pričom sa rady navzájom obliekajú do spoločných šiat a hodnotia, ktorá v nich vyzerá lepšie.

 

"Kedysi sa mamičky, dcéry a babičky zvykli obliekať spôsobom, ktorý zodpovedal veku. No my máme rovnaký štýl, v ktorom vyzeráme a cítime sa skvele," vysvetlila Gwen.

 

Hoci je Gwen dosť stará na to, aby oddychovala na dôchodku, stále tvrdo pracuje v kaderníckom salóne a učí tomuto remeslu svoje dievčatá.

 

"Sme viac ako sestry, a sme hrdé na to, že si nás zo sestrami ľudia aj mýlia. Zdieľame spolu celý život. Lily vyzerá úchvatne vo všetkých mojich šatách. Občas dokonca žiarlim ale samozrejme v dobrom, som na svoju dcéru pyšná,“ povedala Jemima.

 

"Keď si kúpim nejaké šaty alebo topánky, musím ich dobre schovať, inak mi ich niektorá z nich ukradne a určite by v nich vyzerala lepšie a zvodnejšie,“ dodala.

 

"Je to vzácne, keď nájdete 65-ročnú ženu, ktorá si oblieka veci svojej dcéry alebo dokonca vnučky,“ povedala Gwen. "Všetky nosíme tesné šaty a vysoké opätky. Vďaka Jemime a Lily sa stále cítim mladá.“

 

"Moja babička je úžasná. Nie je starý a šedivejúca, ale úplne trendy. Môžem s ňou hovoriť o všetkom, tak ako s mamou,“ povedala Lily. Za svoje dokonalé figúry vďačia cvičeniu, tvrdej práci, tancu a stravovacím návykom.

 

"Myslím, že v mnohých rodinách kde majú veľmi tradičnú babičkovskú postavu, môžu vznikať veľké názorové rozdiely a nepriateľské vzťahy. U nás tento model našťastie nefunguje, sme najlepšie kamarátky,“ konštatuje Gwen. Tieto ženy sa navzájom rozprávajú o témach ako sex, muži, vzťahy či alkohol, ktoré sú pre väčšinu iných rodín nepríjemné.

 

Jemima, ktorá sa v roku 2013 zúčastnila súťaže Big Brother, je slobodnou matkou a Lily vychovala práve s pomocou Gwen. "Vidím Lily s jej priateľmi. Viem kam a s kým chodí. Nebojí sa obliecť si predo mnou sexi šaty, nemusí nič skrývať a ja som pokojná,“ vysvetlila ich jedinečný vzťah Jemima. „Trojgeneračný rozdiel je pre nás prínosom, navzájom si pomáhame,“ dodala.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies