Neuveriteľná ponuka: Šejk núka 120 miliónov za súboj Furyho s Kličkom na jeho jachte iba pre vyvolených

NETKY.SK • 5 Február 2016, 11:42 • 2 min
Neuveriteľná ponuka: Šejk núka 120 miliónov za súboj Furyho s Kličkom na jeho jachte iba pre vyvolených

DUBAJ - Britský profesionálny boxer Tyson Fury odhalil, že jeden dubajský šejk mu ponúkol usporiadať jeho odvetu s Ukrajincom Vladimirom Kličkom o opasky v superťažkej hmotnostnej kategórii na vlastnej jachte. Súboj by vyniesol 120 miliónov amerických dolárov, hoci by bol rezervovaný pre 120 vyvolených.

slovakia

left justify in out

"Máme päť možných dejísk. Londýnske Wembley či Croke Park v Dubline. Dúfam však, že sa nevrátime do Nemecka. To už radšej poďme do Kataru alebo Abú Zabí. Dokonca sme rokovali o zápase na jachte. Šejk chcel pozvať 120 ľudí, z ktorých každý by za lístok zaplatil jeden milión USD. Neprenášala by to žiadna televízia, len 120 ľudí sledujúcich duel o titul majstra sveta v najťažšej divízii. Nepovedal, koľko presne by som dostal, ale zrejme väčšinu zo 120-miliónového výnosu. To by som bral. Asi to je momentálne nereálne, no bol by to epický príbeh," prezradil pre agentúru PA Sport 27-ročný Fury, citoval ho zámorský server ESPN.

 

Fury je kontraktom zaviazaný k odvete s Kličkom na nemeckej pôde, hrozí však odchodom zo scény. "Chýba mi motivácia. Mohol by som to zabaliť, odplávať pri západe slnka, nezdolaný, a žiť normálne. Vždy som si hovoril, že nebudem boxovať iba pre peniaze," dodal temperamentný Brit.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies