Nesrovnal poprel vylúčenie električiek v Bratislave počas predsedníctva Slovenska v Rade EÚ

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 16:25 • 2 min
Nesrovnal poprel vylúčenie električiek v Bratislave počas predsedníctva Slovenska v Rade EÚ

BRATISLAVA - Oficiálne opatrenie o obojsmernom vylúčení električiek v centre Bratislavy počas polročného predsedníctva Slovenska v Rade EÚ nie je prijaté.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to bratislavský primátor Ivo Nesrovnal. Poprel tak medializovanú informáciu, že od júna do novembra obojsmerne vylúčia električkovú dopravu na Jesenského a Mostovej ulici v Bratislave.

 

"Dementoval som to, pretože toto s nami ako s objednávateľom dopravy nikto nekonzultoval. Ja som tú informáciu zachytil len z médií. Dopravný podnik niečo odkomunikoval, ale s nami, s objednávateľom, to konzultované nebolo," povedal Nesrovnal po utorkovom zasadnutí karloveského miestneho zastupiteľstva, na ktoré ho pozvali diskutovať o parkovacej politike v Bratislave.

 

"Šesť mesiacov je extrém, ktorý nie je potrebný, najdôležitejšie zasadnutia budú 25 dní. Naším cieľom je, že ak by aj električku museli vylúčiť, tak iba v tých najnevyhnutnejších prípadoch," ukončil bratislavský primátor.


Agentúra SITA požiadala o stanovisko aj Dopravný podnik Bratislava, podľa hovorkyne Adriany Volfovej sa k tejto téme vyjadrovať nebudú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies