Nemec Kramer si nepamätal finále, ale ide písať knihu o MS

NETKY.SK • 22 September 2014, 11:25 • 2 min
Nemec Kramer si nepamätal finále, ale ide písať knihu o MS

BERLÍN - Nemecký futbalista Christoph Kramer má iba 23 rokov, z júlového finále majstrovstiev sveta v Brazílii proti Argentíne si toho veľa nepamätá, ale odhodlal sa napísať knihu.

slovakia

left justify in out

"Nijaké memoáre, ale niečo filozofické. Každé slovo napíšem sám, bez ohľadu na to, či v texte budú pravopisné chyby alebo nie. Možno to stihnem ešte do tohtoročných vianočných nákupov," uviedol Kramer podľa magazínu Spiegel. Urastený defenzívny stredopoliar je v rámci I. bundesligy na hosťovaní v Borussii Mönchengladbach z Bayeru Leverkusen, záujem o neho prejavil Real Madrid.

 

Nemecká reprezentácia vo finále svetového šampionátu proti Argentíne dokráčala k titulu majstrov sveta (1:0 po predĺžení), Kramer však stratil smer už v prvom polčase. Stredopoliar víťazného tímu bol po zásahu do hlavy ramenom Ezequiela Garaya taký dezorientovaný, že si od hlavného rozhodcu Nicolu Rizzoliho z Talianska vyžiadal potvrdenie, či je naozaj aktérom súboja o trofej. Kramer nastúpil v nemeckom základe namiesto zraneného Samiho Khediru a s otrasom mozgu odohral 14 minút. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies