Nemcom sa vrátil kapitán Schweinsteiger

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 13:45 • 2 min
Nemcom sa vrátil kapitán Schweinsteiger

MNÍCHOV - Tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw nominoval na prípravný duel s Austráliou a kvalifikačný zápas EURO 2016 proti Gruzínsku opäť aj kapitána Bastiana Schweinsteigera.

slovakia

left justify in out

Ten sa do tímu úradujúcich majstrov sveta vracia po zranení, rovnako ako jeho klubový spoluhráč z Bayernu Mníchov Holger Badstuber a Ilkay Gündogan z Borussie Dortmund. Informovala agentúra DPA.

 

Nemci najprv 25. marca v Kaiserslauterne hostia nedávnych nových majstrov Ázie Austrálčanov, o štyri dni v Tbilisi nastúpia proti Gruzíncom. V tíme je 16 majstrov sveta z Brazílie. Výber Joachima Löwa je v tabuľke kvalifikačnej D-skupiny druhý, s trojbodovou stratou na lídra z Poľska.

 

nominácia Nemecka na prípravný zápas s Austráliou a kvalifikáciu EURO 2016 s Gruzínskom:

brankári: Manuel Neuer (Bayern Mníchov), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)

obrancovia: Holger Badstuber, Jérôme Boateng (obaja Bayern Mníchov), Jonas Hector (1. FC Kolín), Benedikt Höwedes (FC Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (FC Valencia), Sebastian Rudy (1899 Hoffenheim)

stredopoliari: Karim Bellarabi (Bayer 04 Leverkusen), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller (Bayern Mníchov), Mesut Özil (Arsenal Londýn), Lukas Podolski (Inter Miláno), Marco Reus (Borussia Dortmund), André Schürrle (VfL Wolfsburg), Bastian Schweinsteiger (Bayern Mníchov)

útočníci: Mario Götze (Bayern Mníchov), Max Kruse (Borussia Mönchengladbach)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies