Nelegálne najsťahovanejším seriálom je piaty raz Hra o tróny

NETKY.SK • 27 December 2016, 13:21 • 2 min
Nelegálne najsťahovanejším seriálom je piaty raz Hra o tróny

LOS ANGELES - Hra o tróny (2011) je piaty rok po sebe nelegálne najsťahovanejším seriálom roka na BitTorrent sieťach. Ako informoval portál TorrentFreak, najvyšší počet ľudí aktívne zdieľajúcich jednu epizódu bol 350-tisíc, pričom toto číslo zaznamenali krátko po sprístupnení poslednej epizódy šiestej sezóny.

slovakia

left justify in out

Záujem divákov a diváčok bol približne rovnaký ako vlani. Podľa portálu to však neznamená, že internetové pirátstvo nevzrastá, keďže ľudia za posledné mesiace presedlali na online sledovanie seriálov prostredníctvom rôznych streamovacích webstránok.

 

K zmene v rebríčku neprišlo oproti minulému roku ani na druhej priečke, ktorá patrí seriálu Walking Dead (2010), známemu aj pod názvom Živí mŕtvi. Jedným z nováčikov je sci-fi seriál Westworld (2016), ktorý skončil na treťom mieste. Na štvrtú a piatu priečku sa dostali The Flash (2014) a Arrow (2012), ktoré si tento rok vymenili pozície. V rebríčku sa okrem Westworld po prvý raz objavili tiež Lucifer (2015) a The Grand Tour (2016).

Rebríček nelegálne najsťahovanejších seriálov roka 2016 podľa portálu TorrentFreak:
1. Hra o tróny
2. Walking Dead
3. Westworld
4. The Flash
5. Arrow
6. Teória veľkého tresku
7. Vikingovia
8. Lucifer
9. Kravaťáci
10. The Grand Tour



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies