Nechutné VIDEO: Personál reštaurácie umýva riad v špinavej kaluži!

NETKY.SK • 1 Jún 2018, 18:27 • 2 min
Nechutné VIDEO: Personál reštaurácie umýva riad v špinavej kaluži!

KUALA LUMPUR – Kultúrny šok môže mať rôzne podoby. Po tomto videu už nie je záhadou prečo turistov v exotických krajinách postihujú črevné problémy.

slovakia

left justify in out

Personál vychytenej reštaurácie v meste Kuala Lumpur v západnej Malajzii, bol prichytený a natočený pri tom, ako umýva taniere a iný riad v špinavej kaluži na ulici, po ktorej prechádzajú tisícky ľudí, močia psy a tak ďalej. Žltohnedá farba vody naznačuje, že obsah znečistenia musí byť veľmi pestrý.

 

Zamestnanci „čistili“ riad na ulici za zadným vchodom reštaurácie s názvom Raj's Banana Leaf.

 

 

Populárnemu stravovaciemu miestu teraz hrozí zatvorenie, iba hrozí... „Reštaurácia bude zatvorená, ak nebude dodržiavať predpisy mestskej rady,“ povedal starosta Tan Sri Mhd Amin Nordin Abdul Aziz.

 

Raj's Banana Leaf sa ale tvári, že o tom, čo robia jej zamestnanci nevedela a považuje to a neprípustné. "Radi by sme sa ospravedlňovali za nešťastné konanie našich novo prijatých zamestnancov na našej pobočke v Bangsar. Toto sa nikdy predtým nestalo a už ani nestane. Chceme vás tiež uistiť, že Raj's Banana Leaf prechádza pravidelnou hygienickou kontrolou,“ povedal hovorca reštaurácie.

 

img

 

Miestne médiá hlásia, že reštaurácia podnikla prísne opatrenia voči členom personálu vo videu.

 

Reštaurácia dnes večer od 19:30 do 21:30 ponúka bezplatnú večeru všetkým hosťom, aby sa ospravedlnila.

 

Dobrú chuť...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies